Balansia Films

Balansia Films

UI & UX, Video, Animation, Responsive, Mobile, WordPress

Lähtökohdat

Balansia Films on tämän hetken kiinnostavimpia ja luovimpia videotuotantoyhtiöitä, jonka ideat ja visuaalisesti rikkaat ratkaisut poikkeavat valtavirrasta.

Luovaa ajattelua haluttiin korostaa myös uudistettavan verkkosivuston viestinnässä. Sivuston tuli ilmentää paitsi Balansian luonnetta, myös välittää ammattitaitoa, luovuutta ja erottua kilpailijoista.

Tehtäväksi kiteytyi kehittää moderni esittelyalusta, jonka keskipisteeseen on nostettu suuret videot ja kuvat rikastettuna tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla.

Oivallus ja toteutus

Sivuston suunnittelun ja teknisen toteutuksen johtoajatuksena oli sisällön esittäminen näyttävästi sekä sen tukeminen kiinnostavan ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.

Toteutetussa ratkaisussa videot pääsevät oikeuksiinsa näiden ollessa ehdottomassa huomion keskipisteessä. Navigaatioelementit, käyttöliittymäanimaatiot ja sivupohjien rakenne tukee Balansia Filmsin räväkkää brändimaailmaa.

Käyttökokemusta rikastettiin tuomalla tarkoin harkittuja visuaalisia yksityiskohtia, kuten esim. liikkuvan kuvan kanssa harmoniassa olevia transitioita. Navigointi sivujen välillä tapahtuu sulavasti taustalatauksella ilman häiritsevää uudelleenlataamista. Keskeisenä elementtinä toimii myös moderni typografia, jonka visuaalista merkitystä korostetaan tyylikkäällä animoinnilla.

Asiakkaan toiveesta sivut toteutettiin WordPress-pohjaisiksi, jotta päivittäminen onnistuisi mahdollisimman helposti ja omatoimisesti. Sisältö koostuu moduuleista, joita yhdistelemällä voi vaivattomasti luoda haluamansa rakenteen.