Pääomasijoitusyhtiön jäsenyrityksille lisäarvoa reaaliajassa

CapMan Procurement Services

UI & UX, Web Design, Mobile, Managed Cloud, Data Analytics

CapMan Procurement Services (CaPS) on pääomasijoitusyhtiön CapManin sisäinen hankintapalvelu, joka keskittää ja kilpailuttaa jäsenyritystensä ei-strategisia hankintoja. Konsolidoimalla jäsenyritystensä hankinnat CaPS tuottaa niille lisäarvoa suuremman neuvotteluvoiman ja skaalaedun avulla.

CaPS Extranet -palvelu on jäsenyrityksille tarkoitettu portaali, jonne kirjautumalla jäsenyritykset voivat tarkastella saatavilla olevia sopimuksia ja etuja. Raportointiosiossa voi laskea säästöt, jotka yritys on saanut kilpailutuksilla, sekä paljonko potentiaalisia säästöjä on vielä saavutettavissa. Lisäksi portaali mahdollistaa yritysten ja ajanjaksojen välisen raakadatavertailun, mitä kuvannetaan taulukoin ja reaaliaikaisin graafein.

Rakentamamme uusi alusta korvasi manuaalisen työn, kuten raporttien päivittämisen, dataintegraation keinoin. Tämä toi huomattavia säästöjä työaikaan. Paranneltu käyttöliittymä ja interaktiiviset graafit parantavat ja selkeyttävät käyttäjäkokemusta. Mobiiliversio ja notifications-ominaisuus tekevät ajan tasalla pysymisestä helpompaa.