Sulava käyttökokemus asunnonhakuun

Premico Kodit

UI & UX, WordPress, Alma Media KIVI, Managed Cloud

Suomalaiseen Premico-konserniin kuuluva Premico Kodit on välittänyt ja hallinoinnut vuokra-asuntoja jo vuodesta 1963. Brändiuudistuksen myötä Premico Kodit tarvitsi uudet verkkosivut, jotka palvelisivat heidän laajaa asiakaskuntaansa ja vastaisivat nykyaikaiseen tapaan hakea asuntoja.

Palvelumuotoilun menetelmin, tunnistimme tarkasti käyttäjäpersoonat, joiden tarinoiden kautta suunnittelimme sekä sivurakenteen että käyttöliittymän juuri heitä palveleviksi. Pohjaksi luotiin myös visuaalinen ohjeisto.

Intuitiivisella hakujärjestelmällä voi selata asuntoja vuokratason, koon ja alueen perusteella. Niin tulevien kuin nykyistenkin asukkaiden tueksi luotiin talosivut, joilta asukas löytää kaiken tarvitsemansa energiatodistuksista taloyhtiön palveluihin – esimerkiksi saunavuoron tai autopaikan varaaminen käy helposti verkossa.

KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmä

Sivusto integroitiin KIVI-kiinteistövälitysjärjestelmään, josta asuntojen tiedot päivittyvät reaaliajassa. Sivurakenteessa huomioitiin asiakassegmentit: esimerkiksi usein kysytyt kysymykset -sivu jaettiin osioihin eri tilanteessa olevia käyttäjiä ajatellen.